JC Interiør AS er spennende og annerledes interiørbutikk i Åsane i Bergen.

Vi driver en frittstående virksomhet, der vår forretnings ide er å tilby kvalitetsmøbler og andre innrednings- og livsstils produkter til hus og hjem.
Hos oss finner du kjente merkevarer, og vi er stadig på jakt etter nye produkter som supplerer og utfyller eksiterende sortimentet i butikken.

Våre egenproduserte møbelkjøkken Arctic Design er fortsatt å finne i butikken.
Vi har også blitt en innarbeidet forhandler av  Norema kjøkken, hvitevarer fra Siemens og Miele, samt garderobeløsninger fra Lumi.

Vår Lene Bjerre Collection Store er norges største, hvor man finner det meste fra kolleksjonen utstilt i komplette miljø.
Her er mye lekkert for de som elsker klassisk og romantisk herregårdsstil.
Hos oss finner du nesten hele LB sortimentet, og det meste lagerføres.

Vi er stolt over å kunne tilby møbler fra Englesson, Artwood , PB Home og Blanc D Ìvoire.
Her finnes klassiske stoffmøbler, røffe skinnmøbler, bord og stoler, vitrineskap, konsollbord, kommoder og  hyllereoler, m.m. som er litt utenom det vanlige.
Hos oss finner du  til og med deilige franske hudpleieprodukter fra Cot Noire og Lothantique, smykker fra Arts & Crafts, samt småvarer fra danske Sagen.

 

 om oss


Vi kan derfor med rette kalle oss en Gave & Interiørbutikk, med et bredt og spennende innhold.

Vår lange erfaring i innredningsbransjen og brede produktspekter har gitt oss fagkunnskap og fleksibilitet.
Det er derfor med glede og entusiasme vi hjelper hver enkelt kunde med å finne  innredningsprodukter tilpasset personlige  ønsker og behov.

Vi har også enge erfarne håndverkene som kan stå for montering av kjøkkeninnredning og andre møbler,  samt rekvirere både rørlegger, elektriker og maler.
Våre interiørkonsulenter tar gjerne hjemmebesøk med oppmaling og gir gode råd med tanke på møblering, fargevalg og belysning. 

 

 

Velkommen til en annerledes interiørbutikk

 -vi gleder oss til å høre fra deg

 

Go to top

Frydenlund.no